Over Aart de Groot

Home » Over Aart de Groot

Aart de Groot, uw fotograaf voor ieder evenement

Het ontstaan van mijn passie

Van jongs af aan ben ik visueel ingesteld. Mijn interesse in fotografie is ontstaan door het denken in en het bezig zijn met beelden. Vroeger heb ik, voornamelijk op vakantie met een analoog toestel gefotografeerd. Mijn vroegere buurman was fotograaf, welke zowel een eigen studio als donkere kamer in zijn boerderij had. Aangezien het eindresultaat altijd weer een verrassing was, werd mij toen al snel duidelijk dat er bij fotografie veel kwam kijken. Mijn passie voor fotografie is bij de opkomst van de digitale camera ontstaan. In begin fotografeerde ik voornamelijk werk gerelateerde activiteiten zoals bedrijfsfeesten, beurzen en evenementen. Na verloop van tijd breidde zich dit uit met verjaardagen, jubilea, familiefeesten etc.

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

Venlo

Sinds ik in Venlo woon en werk zijn er diverse leuke dingen bijgekomen zoals: communies, carnaval, de Venloop, VenloStormt e.d.

Ik ben er van overtuigd dat iedere fotograaf /fotografe op zijn/haar eigen manier spraakmakende foto’s maakt. Voor iedere klant is er dan ook voldoende keuze om iemand te vinden die aan zijn/haar smaak voldoet. Mijn doel is dat mijn klanten een leuke herinnering hebben aan de opdracht, die ze mij hebben gegund. Mijn klanten krijgen de door mij gemaakte foto’s digitaal via Wetransfer of via een (leen) USB-stick aangeleverd. Op verzoek van de klant kan er ook een fotoboek worden samengesteld. Voor de uiteindelijke bestelling leg ik het (digitale)boek ter goedkeuring voor aan mijn klant. Zo kunnen er, indien wenselijk, ter plekke foto’s worden aangepast.

Mijn basistarief is € 75,00 per uur exclusief btw.
Voorafgaand aan een opdracht vindt eerst een kennismakingsgesprek over de wensen en verwachtingen, met de klant plaats.
Daarna krijgt de klant een uitgewerkte offerte toegestuurd zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
De klant tekent de offerte waarna een opdrachtbevestiging wordt toegezonden. Bij productfotografie maak ik eerst een aantal proefopnames.

Op mijn vernieuwde site gaan regelmatig door mij geschreven blogs en gemaakte foto’s worden gepubliceerd. Zo krijgt u een eerste indruk.
Onder contact vindt u mijn contactgegevens. U kunt bellen of het contactformulier invullen waarna ik contact met u opneem.

Direct contact opnemen.

 

 

Translate »