Over Aart de Groot

Home » Over Aart de Groot

 

Het ontstaan van mijn passie

Mijn interesse in fotografie is doordat mijn vader voor zijn werk over de hele wereld heeft gereisd en tijdens zijn reizen de mooiste foto’s maakte van niet alleen zijn projecten maar ook van de schitterende landen waar hij is geweest. Toen ik een keer op vakantie voor het eerst zijn toestel mocht gebruiken was ik verkocht. Het begon voor mij echt op het moment dat ik ben gaan werken en foto’s heb gemaakt voor mijn werkgevers op voornamelijk beurzen en evenementen. Zoals tegenwoordig de meeste mensen niet meer zonder hun smartphone kunnen heb ik dat met mijn camera.

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

 

Sinds ik in Venlo woon en werk zijn er diverse leuke gelegenheden bijgekomen zoals bijvoorbeeld: communies, carnaval, de Venloop, VenloStormt, Kwaakerrun en Ma-run.

Sinds kort heb ik aan huis een ruimte ingericht voor productfotografie. 

Ik ben er van overtuigd dat iedere fotograaf /fotografe op zijn/haar eigen manier spraakmakende foto’s maakt. Voor iedere klant is er dan ook voldoende keuze om iemand te vinden die aan zijn/haar smaak voldoet. Mijn doel is dat mijn klanten een leuke herinnering hebben aan de opdracht, die ze mij hebben gegund. Mijn klanten krijgen de door mij gemaakte foto’s digitaal via Wetransfer of via een (leen) USB-stick aangeleverd. Op verzoek van de klant kan er ook een fotoboek worden samengesteld. Voor de uiteindelijke bestelling leg ik het (digitale)boek ter goedkeuring voor aan mijn klant. Zo kunnen er, indien wenselijk, ter plekke foto’s worden aangepast.

Mijn uurtarief is € 65,00 excl. btw.
Voorafgaand aan een opdracht vindt eerst een kennismakingsgesprek over de wensen en verwachtingen, met de klant plaats.
Daarna krijgt de klant een uitgewerkte offerte toegestuurd zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
De klant tekent de offerte waarna een opdrachtbevestiging wordt toegezonden. Bij productfotografie maak ik eerst een aantal proefopnames.

Op mijn vernieuwde site gaan regelmatig door mij geschreven blogs en gemaakte foto’s worden gepubliceerd. Zo krijgt u een eerste indruk.
Onder contact vindt u mijn contactgegevens. U kunt bellen of het contactformulier invullen waarna ik contact met u opneem.

Direct contact opnemen.

 

 

Translate »